Mediawolk.be is een Belgische persoonlijke cloud storage dienst, bruikbaar voor back-ups en uitgebreide cloud drive diensten voor een vast bedrag per maand.

Uw gegevens worden op een superveilige manier bewaard in de DCO2 databunker in Oostkamp.

Bestanden

Open en deel bestanden waar u wil

Dankzij Mediawolk kunt u erop vertrouwen dat u altijd een veilige toegang heeft tot uw persoonlijke en gedeelde gegevens, hetzij via de Synology Drive app, een desktop client of een webbrowser.

Deel uw documenten op een veilige manier en beveilig ze met gedetailleerde machtigingsinstellingen en SSL-versleuteling.

Werk probleemloos op verschillende apparaten

Werk verder op verschillende computers via de bureaubladtoepassing. U gebruikt nog steeds uw vertrouwde Windows-, macOS- of Ubuntu-interface, maar alle wijzigingen die u in een bestand maakt, worden automatisch met andere apparaten gesynchroniseerd zodra deze worden verbonden.

 

Synchronisatie op verzoek

Stream bestanden alleen naar uw apparaat wanneer ze worden opgevraagd1 om lokale schijfruimte en bandbreedte te besparen, of koppel ze aan uw computer om permanent een lokale kopie te bewaren.

Ga terug in de tijd

Herstel eerdere versies van bestanden of mappen rechtstreeks op uw apparaat. Het Intelliversioning-algoritme van Synology bespaart ruimte door alleen de versies met de belangrijkste wijzigingen te bewaren.

 

Maak back-ups van uw bestanden

Bescherm uw gegevens tegen ransomwareaanvallen of onbedoelde verwijdering dankzij realtime of geplande back-ups van belangrijke mappen.

Werk in realtime samen

De tijd dat bestanden door slechts één gebruiker tegelijk konden worden bewerkt, is nu voorbij. Werk met uw teamleden samen aan spreadsheets, documenten en dia’s, met volledige integratie van Synology Office.

Binnen en buiten uw bedrijf

Deel documenten binnen en buiten uw organisatie door ze te converteren tussen Microsoft Word, Excel, PowerPoint en OpenDocument ODF- en ODS-indelingen en Synology Office-versies.

Snelle voorbeeldweergave

Bekijk voorbeeldweergaven van meer dan 100 verschillende soorten bestanden, waaronder pdf, ZIP en PSD, rechtstreeks in uw browser. U hoeft geen bestanden te downloaden of ze in nieuwe tabbladen te openen.

Eenvoudiger beheer van bestanden

Synology Drive maakt het eenvoudig om bestanden en mappen te beheren in uw persoonlijke ruimte, gedeelde teammappen en items die met u zijn gedeeld. Bekijk gedeelde bestanden heel eenvoudig in een intuïtieve interface.