Mediawolk.be is een Belgische persoonlijke cloud storage dienst, bruikbaar voor back-ups en uitgebreide cloud drive diensten voor een vast bedrag per maand.

Uw gegevens worden op een superveilige manier bewaard in de DCO2 databunker in Oostkamp.

Mijn eigen Mediawolk

Hoe werkt het?

Op deze pagina vindt u de prijzen van onze Mediawolk diensten. Dit zijn prijzen inclusief BTW en voor een periode van 1 jaar (test abonnement 1 maand).

De procedure is eenvoudig:

  • U vult onderstaand formulier in. 
  • Voor de eerste factuur sturen wij u een betaallink of de factuur (bedrijven) toe. Wanneer u op factuur wenst te betalen, zorgt u er dan zeker voor dat de facturatiegegevens in het formulier correct zijn.
  • Zodra wij de eerste betaling ontvingen, maken wij uw account aan en kan u uw Mediawolk beginnen gebruiken. Wij sturen u dan ook een document met uitleg over alle diensten (ook online te bekijken) met links naar de eventuele client apps.
  • 1 maand voor het verstrijken van het abonnement, sturen wij u mailtje met de vraag of u de Mediawolk wil blijven gebruiken. Na bevestiging sturen wij u een  nieuwe factuur. Wanneer u het abonnement niet wenst te verlengen, stopt uw toegang tot de diensten bij het einde van het abonnement.
  • U kan ook twee of meerdere abonnementen samenvoegen tot 1 groot abonnement. Doet u dit tijdens het jaar, dan laten wij de einddatum van alle abonnementen samenvallen en rekenen wij het extra abonnemnt pro rata aan.
  • Wenst u tijdens het abonnement de capaciteit van uw Mediawolk te vergroten? Dan wordt een nieuw jaarabonnement met de grotere capaciteit gefactureerd en de prijs van de resterende periode van het kleine abonnement hiervan afgetrokken.
  • Support op deze dienst kan enkel via mail.

Let's go...

Met het invullen van onderstaand formulier geeft u aan de Mediawolk diensten te willen gebruiken en de algemene voorwaarden te aanvaarden. Na het ontvangen van de gegevens ontvangt u van ons een factuur, en na de eerste betaling worden uw diensten geactiveerd en krijgt u van ons de nodige info om uw Mediawolk te kunnen gebruiken. De BackBlaze back-up optie wordt driemaandelijks afgerekend volgens verbruik.