Mediawolk.be is een Belgische persoonlijke cloud storage dienst, bruikbaar voor back-ups en uitgebreide cloud drive diensten voor een vast bedrag per maand.

Uw gegevens worden op een superveilige manier bewaard in de DCO2 databunker in Oostkamp.

Bitwarden: De meest betrouwbare open source wachtwoordmanager voor bedrijven

Wachtwoord managers beveiligen en beschermen uw online gegevens in het licht van de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit. Door de Vaultwarden docker te integreren in onze Mediawolk diensten maken we dit ook voor u mogelijk.

Bitwarden maakt het gemakkelijk om unieke gebruikersnamen en wachtwoorden te genereren, op te slaan en te beveiligen vanaf elke locatie of apparaat. Deel uw paswoorden met andere gebruikers uit uw groep. U kan dus lange en veilige paswoorden gebruiken voor al uw logins.

De paswoorden en privé gegevens zijn vergrendeld met end-to-end AES-256 bit encryptie, salted hashing, en PBKDF2 SHA-256. Ze zijn dus zelfs voor ons niet toegankelijk.

Beveilig en deel gevoelige gegevens in uw Bitwarden Vault vanaf elke browser, mobiel apparaat of desktop applicatie. Dankzij handige browser plug-ins vult u zonder enige moeite logins en paswoorden in uit uw Bitwarden kluis.

De gegevens kan u zelf exporteren naar een PDF of CSV bestand.